Erik tlf.:  (+45) 27 11 06 17    |    Jan tlf.:  (+45) 27 11 06 16

Malerrenovering

Er du blevet ramt af en vandskade, som kræver en malerreparation, eller skal lejligheden males, fordi nye lejere skal overtage den? Så er Byens Maler det oplagte valg.

Hos Byens Maler har vi stor erfaring inden for en bred vifte af malerrenoveringsopgaver, og vi arbejder for både private, erhverv og boligselskaber.

Et resultat i topklasse
Kvalitet og konkurrencedygtige priser er to sider af samme sag hos Byens Maler, ligesom grundighed og god service er det.

Det er parametre, som vi aldrig går på kompromis med, og det er din garanti for et resultat i topklasse – hver gang. Det tror vi også, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen.

Vi arbejder med både hænder og sjæl, hvilket betyder, at vi lægger lige så meget energi i malerarbejdet, som var det hjemme hos os selv, vi malede.

Din tilfredshed
Vi er ambitiøse med alle opgaver, vi arbejder på, og gør hellere lidt for meget end lidt for lidt ud af projektet. Det er vigtigt for os at levere en løsning, som du kan glæde dig over, og som vi kan være stolte over at have udført.

Hos Byens Maler er vi først tilfredse, når du er.

Få et uforpligtende tilbud: Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage.