Erik tlf.:  (+45) 27 11 06 17    |    Jan tlf.:  (+45) 27 11 06 16

Tapetsering i Århus

Få hjælp til tapetsering i Århus

Skal du have hjælp til tapetsering af dine vægge? Der er flere forskellige ting, der skal tages højde for.

Hvilken type tapet skal det være, og hvad vil passe bedst ind i dit hjem? Skal det være mønstret og farverigt, eller er du mere til de neutrale farver? Valget afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke.

Professionel rådgivning indenfor tapetsering

Lad os hjælpe dig på rette vej, når du står over for tapetsering og malerarbejde. Gennem mere end 25 år i branchen har vi set og udført et væld af forskellige tapetseringer, hvilket betyder, at vi kan tilbyde professionel rådgivning inden for alle opgavetyper.

Vi klarer også fotostater, spartelarbejde, filt og væv – uanset, om det drejer sig om et privat hjem, en virksomhed, boligforening eller en offentlig ejendom.

Høj standard

Hos Byens Maler samarbejder vi kun med de bedste leverandører, da de mest holdbare resultater kommer, når solidt håndværk og gode produkter går hånd i hånd.

Det er til enhver tid vores mål at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen af firmaet.

Vi står klar med vejledning, og vi giver altid et uforpligtende tilbud. Med Byens Maler som samarbejdspartner kan du være sikker på levering til tiden. Kontakt os på telefon 27 11 06 16 eller 27 11 06 17.

Få et uforpligtende tilbud: Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage.